Двуфамилна къща Печат

Продава 155,000 € 117 hits

Описание на имота

Без комисиона от купувача!!!

Предлагаме Ви двуфамилна къща в село Велика.

Селото е разположено в полите на Странджа планина и се намира само на 3 километра от с. Лозенец. Постоянното му население не надвишава 50-ина души, но през летния сезон Велика се оживява от туристи и собственици на имоти. Ако обичате да съчетавате морския туризъм с планинския отдих или искате да посещавате най-добрите плажове по южното Черноморие, но предпочитате да избягате от шумотевицата, Ви препоръчваме да посетите селото.Предлагаме Ви двуфамилна къща в село Велика.

Селото е разположено в полите на Странджа планина и се намира само на 3 километра от с. Лозенец. Постоянното му население не надвишава 50-ина души, но през летния сезон Велика се оживява от туристи и собственици на имоти. Ако обичате да съчетавате морския туризъм с планинския отдих или искате да посещавате най-добрите плажове по южното Черноморие, но предпочитате да избягате от шумотевицата, Ви препоръчваме да посетите селото.

Вилата е разположена в покрайнините на селото, като в този живописен район всички постройки са изграждани през последните 10-ина години и е с площ от 235 кв.м. Състои се от пет напълно обзаведени климатизирани спални с отделен санитарен възел всяка, две всекидневни с изцяло оборудвани кухненски кътове и огромна тераса, предоставяща излаз на всички спални. В имота са поставени слънчеви системи и е изградено хидрофорно съоръжение, като вместимостта на водосъдържателите е 4 тона. В имота е изградена система за видеонаблюдение.

Дворът на къщата е в перфектно състояние - озеленен и зацветен, с изградени алеи от естествен камък. Къщата е обградена от масивна ограда във фронталната и част и жив плет в източната и западната и част. Непосредствено до масивния портал е изградена и лятна кухня с градинска камина - барбекю и места за сядане.

Параметри

  • Адрес с.Велика
  • Град / Село с. Велика
  • Държава България
  • Цена 155,000 €
  • Вид на имота: Къща / Вила
  • Статус: Продава
  • Площ: 235 m2
  • Цена: 659 €/m2