ИМОТИ  ЯНЕВ

имоти царевоНие от ”Имоти Янев” сме на пазара за недвижими имоти от 2005г., когато с много ентусиазъм и енергия започнахме дейността си. Днес продължаваме да работим в сферата на недвижимите имоти, защото обичаме работата си и вярваме, че това е призванието ни. Понастоящем агенцията ни се ползва с добро име и с доверието на всички, с които сме имали взаимоотношения, заради професионализма и коректността, с които подхождаме винаги.

 

Агенцията ни предлага имоти по южното черноморие, като по-конкретно можем да споменем гр.Бурас, гр.Несебър, гр.Поморие, гр.Созопол, гр. Приморско, гр. Китен, гр. Царево, гр. Ахтопол и прилежащите им населени места. Работата ни изключително в този териториален обхват ни позволява задълбочен поглед върху пазара на имоти в района.

 

Предлагаме на клиентите си компетентна посредническа дейност при покупката и наемането на недвижими имоти , консултации във връзка с пазара на имоти, юридически консултации, пазарни оценки на недвижими имоти от лицензирани оценители, съдействие при ипотечно кредитиране, както и интериорни насоки за вашия имот.

 

Екипът ни е съставен от юристи с дългогодишен опит на имотния пазар и със задълбочени познания в областта на вещното, търговското, облигационното, семейното и наследствено право, като целта ни е максимална защита на интересите на нашите клиенти.


 

Нашето кредо е вашата удовлетвореност!