Продава
ЛУКС

Двустаен в Созопол
70,020 €

  • Площ 54,68 m2
  • Цена 1280 €/m2
Адрес : гр. Созопол
Апартамент до плаж
Продава
ЛУКС

Тристаен в Созопол
121,950 €

  • Площ 85,80 m2
  • Цена 1421 €/m2
Адрес : Созопол
Апартамент до плаж
Продава
ЛУКС

Двустаен апартамент
86,805 €

  • Площ 68,87 m2
  • Цена 1260 €/m2
Адрес : Созопол
Жилище до плажа
Продава
Панорамен

Двустаен Приморско
64,960 €

  • Площ 116 m2
  • Цена 560 €/m2
Адрес : до плаж „Перла"
Двустаен апартамент в гр. Приморско!